Хайнацька, Настасія Миколаївна2023-04-182023-04-182023Хайнацька, Н. М. Розроблення рекомендацій з удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого не пастеризованого «Херсонське» для ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Настасія Миколаївна Хайнацька ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 151 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40220otherкафедра експертизи харчових продуктівкминлимонна цедрапиво світле не пастеризованетехнологія пивасистема управління безпечністюНАССРнебезпечний факторякістьбезпечністьРозроблення рекомендацій з удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого не пастеризованого «Херсонське» для ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019Other