Спосіб виробництва білкового стабілізатора з яловичого тримінгу (Патент на корисну модель № 56287) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Каштанова, Олександра Олегівна; Черкес, Юлія Михайлівна; Кутна, Анна Ігорівна (My University, 2011)
Розробили спосіб виробництва білкового стабілізатора з яловичого тримінгу, який включає подрібнення вихідної сировини на вовчку та охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують яловичий тримінг, який після подрібнення витримують в розсолі з додаванням фосфатів протягом 24-30 годин, а потім охолоджують до температури 0-4оС, фільтрують та шприцюють розсолом з білковими препаратами у виріб в кількості 20-30% до маси сировини. Developed a method of producing a protein stabilizer beef trimmings, which includes grinding of raw materials on the top and the cooling system, which is characterized in that the feedstock used beef trimmings, which after grinding kept in brine with adding of phosphate within 24-30 hours, and then cooled to 0 to 4 ° C, filtered brine and syringes with protein drugs to the product in an amount of 20-30% by weight of raw material.
Keywords: білковий стабілізатор; protein stabilizer; яловичий тримінг; витримування в розсолі; додавання фосфатів; білкові препарати; beef trimmings; kept in brine; adding phosphates; protein drugs; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів