Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій ВолодимировичДарюга, Олена Анатоліївна2020-06-042020-06-042020Використання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиції / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, О. А. Дарюга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 384.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31211Доведено доцільність використання харчової емульсії та порошку зі шпинату у складі вершкової молочно-білкової композиції, який характеризується високими органолептичними властивостями, збалансованим жирнокислотним складом та підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот, а також необхідними фізикохімічними показниками якості. The expediency of using food emulsion and spinach powder in the composition of creamy milk-protein composition, which is characterized by high organoleptic properties, balanced fatty acid composition and high content of polyunsaturated fatty acids, as well as the necessary physicochemical quality indicators.вершковий сирхарчова емульсіяказеїнат натріюшпинатпорошок зі шпинатуполіфункціональний напівфабрикатполіненасичені жирні кислотикупажована оліяfood emulsionsodium caseinatespinachspinach powderpolyfunctional semi-finished productpolyunsaturated fatty acidsblended oilcream cheeseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиціїThesis