Гавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна ІванівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаВасиленко, Юлія Миколаївна2015-10-122015-10-122015Патент на корисну модель № 100477, МПК A21D 8/00 (2015.01) Збагачений пшеничний булочний виріб / А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко, О. В. Нєміріч, Ю. М. Василенко ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2015 01343 ; заяв. 18.02.2015 ; опубл. 27.07.2015 ; Бюл. № 14, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21693Пшеничний булочний виріб, містить пшеничне борошно вищого ґатунку, дріжджі пресовані, сіль кухонну, цукор білий кристалічний, маргарин столовий та додатково сік гарбуза та журавлини.uk-UKсік гарбузасок тыквыpumpkin juiceсік журавлинисок клюквыcranberry juiceхарчова цінністьпищевая ценностьnutritional valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачений пшеничний булочний виріб (Патент на корисну модель № 100477)Technical Report