Можливості інформаційної системи Cropio для моніторингу сільськогосподарських операцій - Ступак, Ірина Ігорівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
Розглянуто матеріали щодо побудови та експлуатації інформаційних систем, задіяних у агропромисловому комплексі. Більш детально була досліджена система Cropio, призначена для супутникового моніторингу посівів полів. Materials on the construction and operation of information systems involved in the agro-industrial complex are considered. A more detailed study of the Cropio system, designed for satellite field field monitoring.
Keywords: інформаційна система; ефективність; моніторинг; information system; efficiency; monitoring; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки