Дітріх, Ірина ВікторівнаЛитвин, Дар’я Олександрівна2017-12-182017-12-182017Дітріх, І. В. Розробка рецептури страви «Ікряні оладки» функціонального призначення для дитячого харчування / І. В. Дітріх, Д. О. Литвин // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 134–135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26420Розроблена технологія оладок функціонального призначення для дітей віком від 5 років. The technology of the gloves of functional recognition has been broken for children in the Ukraine for 5 rock.uk-UKоладкиікра мойвифункціональний інгредієнтдитяче харчуванняpancakeswashing caviarfunctional ingredientbaby foodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка рецептури страви «Ікряні оладки» функціонального призначення для дитячого харчуванняThesis