Психологічні аспекти лірики кохання Ліни Костенко - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2013)
Інтимна лірика Ліни Костенко визнана однією із найяскравіших сторінок у сфері сучасної української поезії. В ній повносило реалізувався духовний аристократизм жінки-українки, нашої сучасниці, артикульований глибоко психологізованим словом.
Keywords: лірика; кохання; Ліна Костенко; лирика; любовь; Лина Костенко; lyric poetry; love; Lina Kostenko; кафедра гуманітарних дисциплін