Романова, Зоряна МиколаївнаРоманов, Микола Сергійович2015-05-192015-05-192012Романова, З. М. Перспективи використання рослинної сировини у пивоварінні / З. М. Романова, М. С. Романов // Проблеми екологічної біотехнології. - 2012. - № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20481Важливою характеристикою пива є збалансованість органолептичних і фізико-хімічних показників, їх гармонійне поєднання, проте пиво – живий продукт, у якому продовжуються біохімічні процеси, що сприяють погіршенню смакових властивостей. Саме вивченню цих процесів, а також збалансуванню рецептурного складу пива присвячені дослідження. An important characteristic of beer is balanced organoleptic and physicochemical parameters, their harmonious combination, but the beer is organic product with continued biochemical processes that contribute to the deterioration of taste properties. This research is dedicated to studying these processes, as well as obtaining balanced recipe of beer.uk-UKпиводріжджіпряно-ароматична сировинафенольні речовинистійкістькафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаПерспективи використання рослинної сировини у пивоварінніArticle