Селянко, Олена Іванівна2021-10-112021-10-112021Селянко, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва вершкового масла «Селянське 82%» для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олена Іванівна Селянко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 128 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35969otherвершкове маслосистема управління безпечністютехнологічна експертизаохорона довкіллятермін придатностікафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва вершкового масла «Селянське 82%» для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»Other