Удосконалення технології виробництва повидла з гарбуза - Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2023)
Було розробленно технологію виробництва повидла з гарбуза мускатних сортів, які відрізняються високим вмістом β-каротину. Для збагачення БАР плодово-ягідні пюре в асортименті. Отримане повидло відрізнялось стійким яскравим оранжевим забарвленням, приємним солодким смаком і ароматом, а також підвищеним вмістом каротину та пектинових речовин. A technology was developed for the production of jam from pumpkins of muscat varieties, which are distinguished by a high content of β-carotene. Fruit and berry purees in the assortment to enrich the BAR. The obtained jam was distinguished by a persistent bright orange color, a pleasant sweet taste and aroma, as well as an increased content of β-carotene and pectin substances.
Keywords: гарбуз; повидло; пектинові речовини; каротин; плодово-ягідні пюре; pumpkin; marmalade; pectin substances; carotene; fruit and berry purees; кафедра технології консервування