Сидорук, Дмитро СергійовичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2023-06-222023-06-222023Сидорук, Д. С. Удосконалення технології виробництва повидла з гарбуза / Д. С. Сидорук, Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Технологія-2023 : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня. 2023 р. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. – С. 403-404https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40904Було розробленно технологію виробництва повидла з гарбуза мускатних сортів, які відрізняються високим вмістом β-каротину. Для збагачення БАР плодово-ягідні пюре в асортименті. Отримане повидло відрізнялось стійким яскравим оранжевим забарвленням, приємним солодким смаком і ароматом, а також підвищеним вмістом каротину та пектинових речовин. A technology was developed for the production of jam from pumpkins of muscat varieties, which are distinguished by a high content of β-carotene. Fruit and berry purees in the assortment to enrich the BAR. The obtained jam was distinguished by a persistent bright orange color, a pleasant sweet taste and aroma, as well as an increased content of β-carotene and pectin substances.гарбузповидлопектинові речовиникаротинплодово-ягідні пюреpumpkinmarmaladepectin substancescarotenefruit and berry pureesкафедра технології консервуванняУдосконалення технології виробництва повидла з гарбузаThesis