Точкова, Оксана ВасилівнаМихалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія Віталіївна2020-10-132020-10-132019Патент на корисну модель 138734 UA,A23L23/00, A23L21/12 Склад соусу / Точкова О. В., Михалевич А. П., Скуйбіда В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – u201905166 ; завл. 15.05.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23, 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31960Склад соусу, що містить чорну смородину, цукор, який відрізняється тим, що додатково 15 введено імбир, петрушку та кедрові горіхи, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: чорна смородина 81,1…83,3 імбир 1,6…1,7 цукор 7…8 петрушка 1,1…1,2 кедрові горіхи 7…8.cкладcоусgрянощіsaucespicescompositionкафедра технології консервуваннякафедра технології молока і молочних продуктівСклад соусу (патент на корисну модель №138734 UA)Technical Report