Pashova, NatаliyaVoloshchuk, GalinaGolikova, Tatiana2018-10-112018-10-112013Pashova, N. Technology of rye bread with topinambur powder / N. Pashova, G. Voloshchuk, T. Golikova // Food Science for Well-being : the 8th Central Europen Congress on Food,23-26 may. - K., 2013. – Р. 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28313Studied the optimal technological parameters of producing bread from rye flour with artichoke powder. The optimal modes of dough and artichoke powder dosage to obtain rye bread with a minimum mass fraction redukuvalnyh sugars. Вивчено оптимальні технологічні параметри виробництва хліб із житнього борошна з порошком топінамбура. Встановлені оптимальні режими приготування тіста і дозування порошку топінамбура для одержання житнього хліба з мінімальною масовою часткою редукувальних цукрів.enbreadtechnologyrye flourartichokeхлібтехнологіяжитнє борошнотопінамбуркафедра готельно-ресторанної справиTechnology of rye bread with topinambur powderThesis