Температурні депресії в випарних та вакуум-апаратах - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2016)
Проведено аналіз видів втрат температурного напору в випарних установках та вакуум-апаратах цукрового виробництва.
Keywords: випарна установка (цукрове виробництво); evaporation plant