Устименко, Ігор МиколайовичКорх, Наталя СергіївнаТетеріна, Світлана МиколаївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2018-11-122018-11-122018Method for obtaining a food emulsion (patent № 128035)https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28465Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра біотехнології і мікробіологіїСпосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128035)Other