Переваги і недоліки функціонування малих інноваційних підприємств - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2013)
Розкрито переваги і недоліки функціонування малих інноваційних підприємств, запропоновано використання в практиці малими промисловими підприємствами механізму розвитку інноваційного потенціалу.
Keywords: мале підприємство; інноваційний потенціал підприємства; кафедра економіки і права