Перспективи розвитку готелів на воді з альтернативними джерелами енергії - Коломієць, О. Д.; Кравчук, Наталія Миколаївна (My University, 2013)
Обґрунтовано основні переваги розвитку готелів на воді з альтернативними джерелами енергії. Обоснованы основные преимущества развития гостиниц на воде с альтернативными источниками энергии. The basic advantages of hotel on the water with alternative energy sources.
Keywords: енергія води; вітряна станція; готель на воді; енергозбереження; wind station; water energy; water hotel; energy saving; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу