Лозинський, Іван РомановичКоломієць, Роман АнатолійовичКуцевич, Олександр ЮрійовичСтрашинський, Ігор Мирославович2013-11-122013-11-122013Особливості м’яса диких тварин / І. Р. Лозинський, Р. А. Коломієць, О. Ю. Куцевич, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. — С. 93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11203Доведено перспективність використання м’яса диких тварин для виробництва нетрадиційних м’ясних виробів. It has been proven perspectives of meat of wild animals for the production of alternative meat products.otherм'ясо диких твариннетрадиційні м’ясні виробиmeat of wild animalsalternative meat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОсобливості м’яса диких тваринThesis