Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2014-05-052014-05-052014Вовкодав, Н. І. Використання засобів MathCad для візуалізації результатів досліджень / Н. І. Вовкодав, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 столітті : матеріали 80-ї Міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014р. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 453-454https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14217Представлені результати досліджень розмірів білкових частинок молочної сироватки, обробленої електроіскровими розрядами при змінних параметрах - напрузі та кількості розрядів. У результаті реалізації процесу диспергування частинок отримана вихідна таблична функція, що описує залежність розмірів часток білків сироватки молочної від параметрів електроіскрового оброблення (напруга, кількість імпульсів). The research results of the protein particles sizes of curd whey processed with electric spark discharges under variable parameters – voltage and discharge quantity are presented. Initial table function describing the dependence of curd whey protein particles size on electric spark processing factors (voltage and impulse quantity) was derived as a result of particles dispersion process.otherоптимізаціяпараметриелектроіскрові розрядиматематичне моделюванняoptimizationparameterelectric spark dischargemathematic modelingкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання засобів MathCad для візуалізації результатів дослідженьOther