Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович (My University, 2010)
Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.
Keywords: хлібобулочні вироби; носії заліза; залізодефіцитна анемія; bakery products; iron substances; iron deficiency anemia; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи