Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаГубеня, Вячеслав Олександрович2013-10-292013-10-292010Арсеньєва Л. Ю. Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. О. Губеня // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття», 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 281-282.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10814Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.uk-UKхлібобулочні виробиносії залізазалізодефіцитна анеміяbakery productsiron substancesiron deficiency anemiaкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначенняThesis