Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації у ринкових умовах - Поздняков, Сергій Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна (My University, 2018)
У монографії розглянуто теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях. In the monograph theoretical positions, methodical and practical recommendations, concerning engineering systems of intragroup information at the domestic enterprises and their associations.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів; система внутрішньоуправлінської інформації; інжиніринг; управлінський облік; engineering; systems of intragroup information; management accounting