Мукоїд, Роман МиколайовичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаПотапенко, Сергій ІвановичЧумакова, Олена Володимирівна2012-12-132012-12-132007Амінокислотний склад солодів злакових культур / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, С. І. Потапенко, О. В. Чумакова // Зернові продукти і комбікорми. - 2007. -№ 2 - С. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4280В статті наведено данні загального вмісту та вмісту вільних амінокислот зерна пророщених злаків. Результати дають можливість підібрати збалансовану композицію солоду різних злаків, яка забезпечить одержання оздоровчого харчового продукту. Information of general maintenance and maintenance of free amino acid of grain of proraschennykh cereals is resulted in the article. Results enable to pick up the balanced composition of malt of different cereals, which will provide the receipt of health food product.otherсолодmaltзерноамінокислотискладбіологічна цінністьсоставgrainamino acidcompositionbiological valueкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваАмінокислотний склад солодів злакових культурArticle