Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичЯнушкевич, Юлія Анатоліївна2012-10-302012-10-302009Патент на корисну модель № 44730 Україна, МПК A23L 1/31 Комбінований м'ясо-рослинний напівфабрикат / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Янушкевич Ю. А. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u200904943 ; заявл. 19.05.2009 ; опубл. 12.10.2009, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3397Розроблено комбінований м'ясо-рослинний напівфабрикат, що містить м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить пектин червоного буряку в клітковині в кількості 0,65-1,97% та суху молочну сироватку з в кількості 0,65-1,97%.Designed a combined meat-vegetable precooked, containing pork meat, pork fat raw or trim bacon, bread made from wheat flour, bread crumbs, onion, fresh ground black pepper, salt, drinking water, which is characterized in that it additionally contains pectin red beet in an amount of 0,65-1,97%, dry whey in the amount of 0,65-1,97%.otherмолочна сивороткаmilk wheyм’ясо-рослинний напівфабрикатчервоний бурякmeat-vegetable precookedred beetsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомбінований м'ясо-рослинний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 44730)