Усатюк, Надія МихайлівнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-10-052016-10-052016Усатюк, Н. М. Барвні речовини листя чайного дерева / Н. М. Усатюк, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24326Чай - традиційний напій, який впродовж багатьох років є об’єктом медико-біологічних досліджень для визначення впливу на здоров’я людини. Кількість наукових публікацій, присвячених вивченню хімічного складу чаю, щорічно зростає. Tea - a traditional drink, which for many years is the subject of biomedical research to determine the impact on human health. Number of scientific publications devoted to the study of the chemical composition of tea is growing every year.uk-UKбарвні речовиничайне деревочайdyestuffstea treeteaкафедра експертизи харчових продуктівБарвні речовини листя чайного дереваOther