Дробот, Віра ІванівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаГрегірчак, Наталія МиколаївнаТесля, Ольга Дмитрівна2014-12-172014-12-172009Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 5. – С. 41-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19216Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.otherдріжджіферментативна активністьбродінняfermentative activityyeastfermentationкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПорівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марокArticle