Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок - Дробот, Віра Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Тесля, Ольга Дмитрівна (Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 2009)
Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
Keywords: дріжджі; ферментативна активність; бродіння; fermentative activity; yeast; fermentation; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів