Скидан, Єлизавета Анатоліївна2021-10-112021-10-112021Скидан, Є. А. Проєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпурової : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єлизавета Анатоліївна Скидан ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35975otherекстракт ехінацеї пурпуровоїйогуртімуномодулююча діяоздоровчі продуктифункціональний інгредієнткафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпуровоїOther