Демчина, Галина ЛюбомирівнаУсатюк, Світлана ІванівнаКовальчук, І. С.Михальчук, Дарина Миколаївна2015-07-032015-07-032012Дослідження впливу НВЧ-обробки на якість олії з волоського горіха / Г. Л. Демчина, С. І. Усатюк, І. С. Ковальчук, Д. М. Михальчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21520У результаті проведених досліджень встановлено, що ефективність вилучення олії залежить від підготовки горіхів. НВЧ-обробка зволожених горіхів сприяє вилученню олії і дозволяє збільшити її вихід на 30 %. As a result of studies found that the efficiency of extraction of oil depends on the preparation of nuts. Microwave wet processing of nuts contributes to seizure oil and can increase its output by 30%.кафедра експертизи харчових продуктівволоський горіхякість оліїНВЧ-обробкаwalnutquality oilMicrowave treatmentДослідження впливу НВЧ-обробки на якість олії з волоського горіхаOther