Артюх, Ірина Леонідівна2021-10-062021-10-062021Артюх, І. Л. КБР. Проект модернізації СП ТОВ «Нива Переяславщини». Організація виробництва ковбасних виробів та напівфабрикатів у запроектованому ковбасному цеху СП ТОВ «Нива Переяславщини» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ірина Леонідівна Артюх ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2021. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35842otherпроект м’ясо-переробного корпусумодернізація виробничих потужностейяловичі тушінапівфабрикатикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКБР. Проект модернізації СП ТОВ «Нива Переяславщини». Організація виробництва ковбасних виробів та напівфабрикатів у запроектованому ковбасному цеху СП ТОВ «Нива Переяславщини»Other