Мазанович, Тетяна Валеріївна2024-03-122024-03-122023Мазанович, Т. В. Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мазанович Тетяна Валеріївна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2023. – 130 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42177ukкафедра експертизи харчових продуктівкороткорізані макаронні виробиТОВ «Київська макаронна фабрика»система управління безпечністюплан НАССРнормативні документиУдосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика»Other