Економічні результати діяльності підприємств: сутність та характеристика складових - Арич, Михайло Іванович (My University, 2013)
У тезах розглянуто основні аспекти трактування економічних результатів діяльності підприємства, до яких належить дохід, прибуток, виготовлена продукція, приріст власного капіталу та приріст ринкової вартості підприємства. Встановлено, що основним економічним результатом є дохід підприємства, що найбільш повно його характеризує.
Keywords: прибуток; економічний результат; ефект; результат; прибыль; экономический результат; эффект; результат; revenue; economic result; effect; result; кафедра фінансів