Довідник з теплофізичних властивостей робочих середовищ цукрового виробництва - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2023)
Наведено дані по теплофізичним властивостям, таблиці та розрахункові формули для води, повітря, цукрових розчиніс, цукру та жому.

Data on thermophysical properties, tablesandcalculation formulas for water, air, sugarsolutions, sugar and pulpa reprovided.
Keywords: теплофізичні властивості; цукор; цукрові розчини; thermophysical properties; sugar; sugar solutions