Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (Кобець, О. С. Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 125–126., 2014)
У роботі досліджено шляхи збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Here we study ways to enrich flour confectionery dietary fiber.
Keywords: харчові волокна; dietary fiber; борошняні кондитерські вироби; flour confectionery; ресторанне господарство; restaurant management; кафедра готельно-ресторанної справи