Кравчук, Валентина Вадимівна2022-10-192022-10-192022Кравчук, В. В. Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 18,1 тон за зміну, в т. ч. 2,1 тон посічених напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентина Вадимівна Кравчук ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2022. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38473otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсировинаяловичинасвининавиробництвотехнологіярозрахунокобладнанняобробкаковбасні виробинапівфабрикатиОрганізація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 18,1 тон за зміну, в т. ч. 2,1 тон посічених напівфабрикатівOther