Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичУстименко, Ігор Миколайович2020-02-282020-02-282020Нєміріч, О. В. Використання лікарської сировини в технології морозива / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, І. М. Устименко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – С. 246–248.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30922Використання м’яти перцевої та суниці дало змогу значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики нового виду морозива з комбінованим складом сировини.otherхарчова емульсіяказеїнат натріюморозиво з комбінованим складом сировиним’ята перцевакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїсуницяВикористання лікарської сировини в технології морозиваThesis