Маркетинг в туризмі - Затірка, Єлизавета Валеріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2014)
В сучасній економіці маркетинг стає одним з необхідних елементів будь-якої господарської діяльності. Положення сучасного маркетингу можуть бути цілком застосовані і в туризмі, тому що туризм не має яких-небудь принципових відмінностей від інших форм господарської діяльності. Отже, актуальним є дослідження впливу маркетингу на туристичну сферу, зокрема в Україні. In today's economy, marketing becomes one of the essential elements of any business. Regulation modern marketing can be quite used in tourism, because tourism is not any fundamental differences from other forms of economic activity. So important is the impact of marketing research on the tourism sector, particularly in Ukraine.
Keywords: маркетинг; економіка; господарська діяльність; торгівля; marketing; economy; economic activity; trade; кафедра економічної теорії