Система управління програмою маркетингу на підприємствах-суб'єктах зовнішньоекономічної діяльності в забезпеченні їх виходу на зовнішній ринок - Філоненко, Т. М.; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
Маркетинг, будучи дуже складним явищем, що має першорядне значення для успіху будь-якого підприємства, припускає розробку загального плану - стратегії маркетингу для товарів і послуг фірми. Marketing as a complex phenomenon that is paramount to the success of any enterprise, involves the development of an overall plan - a marketing strategy for products and services company.
Keywords: система управління; маркетинг; зовнішньоекономічна діяльность; зовнішній ринок; management system; marketing; foreign markets; foreign economic activity; кафедра економіки праці та менеджменту