Ковалевська, Єлизавета ІванівнаПрилуцька, Ліна ПетрівнаКостенко (Яременко), Оксана МихайлівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2013-04-042013-04-042009Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту / Є. І. Ковалевська, Л. П. Прилуцька, О. М. Яременко, В. В. Дорохович // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – Т. 1, Вип. № 36. – С.161–165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7266Стаття присвячена визначенню молекулярної маси цукрозамінників лактитолу та ізомальту. Визначення базується на властивостях розчинів замерзати за температури нижчої за температуру чистого розчинника. Встановлено молекулярну масу лактитолу та ізомальту. The article is devoted to the molecular weight of lactitol and isomalt sweeteners. The definition is based on the properties of solutions freeze at temperatures below the temperature of the pure solvent. Established the molecular weight of lactitol and isomalt.otherцукрозамінниктемпература замерзанняідеальні розчинимолекулярна масаізомальтsweetenertemperature of freezingideal solutionsmolecular massisomaltкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальтуArticle