Продукти переробки насіння промислових конопель для технологій м’ясопродуктів - Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович (My University, 2021)
Мета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; мікроелементи; насіння промислових конопель; макронутрієнти; trace elements; industrial hemp seeds; macronutrients