Kochubei-Lytvynenko, OksanaKorolchuk, IrinaYushchenko (Gonchar), NataliaBandura (Kuzmyk), UlianaFrolova, NataliaPasichnyi, VasylMykoliv, Ivan2020-02-192020-02-192019Perspective the use of goat milk in the production of soft milk cheeses / O. Kochubei-Lytvynenko, I. Korolchuk, N. Yushchenko, U. Kuzmyk, N. Frolova, V. Pasichny, I. Mykoliv // Ukrainian Journal of Food Science. – 2019. – Volume 7, Issue 2. – Р. 250-263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30811Usage of spices will improve and diversify the taste and aromatic properties of goat milk cheeses, enrich them with a complex of biologically active substances, increase the yield of products and increase their stability during storage. Вживання прянощів поліпшить та урізноманітнить смакові та ароматичні властивості сирів з козячого молока, збагатить їх комплексом біологічно активних речовин, підвищить вихід продуктів та підвищить їх стійкість під час зберігання.enmilkмолокоsoft cheesesсирspicesпрянощікафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівPerspective the use of goat milk in the production of soft milk cheesesArticle