Perspective the use of goat milk in the production of soft milk cheeses - Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Korolchuk, Irina; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Bandura (Kuzmyk), Uliana; Frolova, Natalia; Pasichnyi, Vasyl; Mykoliv, Ivan (My University, 2019)
Usage of spices will improve and diversify the taste and aromatic properties of goat milk cheeses, enrich them with a complex of biologically active substances, increase the yield of products and increase their stability during storage. Вживання прянощів поліпшить та урізноманітнить смакові та ароматичні властивості сирів з козячого молока, збагатить їх комплексом біологічно активних речовин, підвищить вихід продуктів та підвищить їх стійкість під час зберігання.
Keywords: milk; молоко; soft cheeses; сир; spices; прянощі; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів