Дітріх, Ірина ВікторівнаІскандарова, Ірина Романівна2021-04-192021-04-192020Дітріх, І. В. Кіноа як функціональний компонент рибних страв індустрії харчування / І. В. Дітріх, І. Р. Іскандарова // Modern engineering and innovative technologies. – 2020. – Issue 12, Part 2. – Р. 26–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33457В представленій роботі надано оцінку якості рибних страв з використанням природної альтернативної рослинної сировини в якості якої обрано кіноа, що містить у своєму складі значну кількість мінеральних речовин, вітамінів і є перспективною сировиною для заміни пшеничного хліба в класичній рецептурі кулінарних рибних виробів In the presented work an organoleptic evaluation of the quality of fish dishes using vegetable raw materials was carried out. quinoa, which contains a large amount of vitamins, minerals and is a promising raw material for the replacement of wheat bread in the classic recipe of fish dishes, was selected as vegetable raw materialкіноасібаскотлети рибніфункціональний продуктquinoaseabassfish cutletsfunctional productкафедра готельно-ресторанної справиКіноа як функціональний компонент рибних страв індустрії харчуванняArticle