Кіноа як функціональний компонент рибних страв індустрії харчування - Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна (My University, 2020)
В представленій роботі надано оцінку якості рибних страв з використанням природної альтернативної рослинної сировини в якості якої обрано кіноа, що містить у своєму складі значну кількість мінеральних речовин, вітамінів і є перспективною сировиною для заміни пшеничного хліба в класичній рецептурі кулінарних рибних виробів In the presented work an organoleptic evaluation of the quality of fish dishes using vegetable raw materials was carried out. quinoa, which contains a large amount of vitamins, minerals and is a promising raw material for the replacement of wheat bread in the classic recipe of fish dishes, was selected as vegetable raw material
Keywords: кіноа; сібас; котлети рибні; функціональний продукт; quinoa; seabass; fish cutlets; functional product; кафедра готельно-ресторанної справи