Кіріяченко, Владислав ОлександровичБуйноза, Ігор ВолодимировичБабко, Євген МиколайовичОлішевський, Валентин Вікторович2019-11-252019-11-252019Кіріяченко, В. О. Інтенсифікація способу підготовки екстрагенту для вилучення сахарози з бурякової стружки / В. О. Кіріяченко, І. В. Буйноза, Є. М. Бабко, В. В. Олішевський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 81–83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30401Найбільш простим і ефективним способом інтенсифікації процесу екстрагування є застосовування методів попередньої обробки екстрагенту(жомопресової води) з використанням хімічних реагентів, які мають комплексоутворюючі властивості.The simplest and most effective way to intensify the process extraction is the application of pre-treatment methods of the extractant (pressurized water) using chemical reagents that have complexing properties.uk-UKбурякова стружкасахарозаекстрагуванняdepartment of technological equipment and computer technologies of designingbeet sugartsucroseextractionbeeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнтенсифікація способу підготовки екстрагенту для вилучення сахарози з бурякової стружкиThesis