Використання елементів дистанційного навчання для набуття практичних навичок при вивченні курсу «Теорія ймовірностей» - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
У статті розглянуто можливості застосування електронного курсу «Теорія ймовірностей» у навчальному процесі для підвищення ефективності підготовки студентів денної форми навчання. Розроблений автоматизований курс дозволяє самостійно набути теоретичні та практичні навички у розв’язанні типових задач за допомогою тренувального режиму та модульних контрольних заходів. In article the possibilities of application of an electronic course "Probability theory" in educational process for increase of efficiency of preparation of students of day mode of teaching are considered. The developed automated course allows to get independently theoretical and practical skills in the solution of typical tasks by means of the mode of training and modular control means.
Keywords: ефективність; практичні навички; дистанційне навчання; електронний курс; тест; самостійність; тренувальний режим; модульний контроль; efficiency; practical skills; e-learning; electronic course; test; independence; training mode; module control; кафедра економіки праці та менеджменту