Розвиток зеленого туризму в Україні у рамках програми Greentour_Ukraine - Рудницька, Катерина Миколаївна (My University, 2022)
Розглянуто переспективи розвитку екотуризму в Україні в рамках програми GreenTour Ukraine, що передбачає співпрацю з країнами ЄС, зокрема з Німеччиною, можливість обміну досвідом організації та надання еко-послуг з асоціаціями та компаніями, що працюють у сфері туризму, створювати спільні проекти з іноземними партнерами та популяризувати унікальні туристичні об’єкти за межами країни.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; зелений туризм; green tourism; проект GreenTour Ukraine; project GreenTour Ukraine; еко-послуга; eco-service; охорона навколишнього середовища; environmental protection; туристична компанія; tourism company