Спосіб виробництва м’ясо-рибних січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 117781) - Мацук, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Супрун, Едуард Михайлович (My University, 2017)
Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути використана при виготовленні м'ясо-рибних січених напівфабрикатів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва м'ясо-рибних січених напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів, який забезпечив би: підвищення біологічної та харчової цінності, покращення органолептичних, функціонально-технологічних, структурно-механічних властивостей готової продукції. The utility model belongs to the meat industry and can be used in the manufacture of meat and fish minced semi-finished products. The utility model is based on the task of creating a method of production of meat and fish minced semi-finished products by changing the composition of components, which would provide: increase biological and nutritional value, improve organoleptic, functional and technological, structural and mechanical properties of finished products.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; технологія; рецептура; філе пангасіусу; м'ясо; риба; січені напівфабрикати; technology; recipe; pangasius fillet; meat; fish; chopped semi-finished products