Отримання антоціанових барвників із сировини рослинного походження - Бурлак, Наталія Іванівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2023)
Одним із перспективних напрямів розвитку харчової промисловості є пошук нових технологічних рішень в отриманні антоціанових барвників, тому що, спостерігається збільшення попиту на природні харчові колоранти, серед яких лідируючі позиції за обсягом продажів займають саме антоціанові
Keywords: барвник; екстракти; антоціани; рослинна сировина; харчові продукти; кафедра технології консервування