Бурлак, Наталія ІванівнаБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій Володимирович2023-04-112023-04-112023Бурлак, Н. І. Отримання антоціанових барвників із сировини рослинного походження / Н. І. Бурлак, О. В. Дущак, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 237https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40042Одним із перспективних напрямів розвитку харчової промисловості є пошук нових технологічних рішень в отриманні антоціанових барвників, тому що, спостерігається збільшення попиту на природні харчові колоранти, серед яких лідируючі позиції за обсягом продажів займають саме антоціановібарвникиекстрактиантоціанирослинна сировинахарчові продуктикафедра технології консервуванняОтримання антоціанових барвників із сировини рослинного походженняThesis