Дослідження та аналіз спіральних конвеєрів для переміщення упаковки - Слюсар, Лілія Олександрівна; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2024)
Операції транспортування та переміщення упаковки відіграють важливу роль забезпечуючи надійний логістичний зв'язок та формування безперервного потоку упаковки на різних етапах процесу пакування. Вони суміщуються з операціями накопичення, орієнтування, групування, видачі для забезпечення необхідної продуктивності обладнання та такту лінії. Для транспортування масових потоків упаковки та заощадження виробничого простору на ринку конвеєрних систем пропонують використовувати спіральні конвеєри.

Package handling and transportation operations play an important role in ensuring reliable logistics and a continuous flow of packaging at various stages of the packaging process. They are combined with accumulation, orientation, grouping, and dispensing operations to ensure the required equipment performance and line tact. Spiral conveyors are offered on the conveyor systems market to transport massive flows of packaging and save production space.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; дослідження; аналіз; спіральні конвеєри; переміщення упаковки; research; analysis; spiral conveyors; moving the package