Самойленко, І. П.Корецька, Ірина ЛьвівнаФоменко, Веніамін Васильович2012-11-042012-11-042011Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3439Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів. Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.uk-UKзберігання борошняних виробівмодифіковані крохмаліstorage of the flour productsmodified amylumsкафедра харчової хіміїкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалюThesis