Метафоричне вираження концепту «жінка» в сучасній українській прозі - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2014)
Проблема метафоричного вираження концепту «жінка» постає майже в усіх лінгвогендерологічних студіях. Однак на сьогодні немає спеціального дослідження, присвяченого з’ясуванню того, яким постає образ жінки в художньому мовленні сучасних письменників-посмодерністів. Problem metaphorical expression of the concept "woman" appears in almost all linhvohenderolohichnyh studios. However, to date no specific study on the elucidation of how the image of women presented in artistic speech modern writers posmodernistiv.
Keywords: концепт «жінка»; українська проза; метафоричне вираження; concept of "woman"; Ukrainian prose; metaphorical expression; кафедра гуманітарних дисциплін