Тищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь МиколайовичБожко, Наталія ВолодимирівнаБожко, Софія Богданівна2024-08-262024-08-262022Удосконалення технології м’ясомістких хлібів / В. Тищенко, В. М. Пасічний, Н. В. Божко, С. Б. Божко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 205.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44399Представлено результати досліджень м’ясних хлібів комбінованого складу з регіональною рослинною сировиною за функціонально-технологічними показникамиThe results of research on meat loaves of a combined composition with regional vegetable raw materials according to functional and technological indicators are presentedukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясний хлібфункціонально-технологічні показникикомбіновані продуктиmeat breadfunctional and technological indicatorscombined productsУдосконалення технології м’ясомістких хлібівOtherhttps://orcid.org/0000-0001-8149-4919https://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-6440-0175