Василів, Володимир ПавловичГулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичХомічак, Любомир МихайловичДашковський, Юрій ОлександровичОлішевський, Валентин ВікторовичСлива, Юлія Володимирівна2012-02-232012-02-232001Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/333Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.uk-UKspark erosionелектроіскрове обробленняmicroflorabactericidal effectdiffusion juiceмікрофлорабактерицидний ефектдифузійний сіккафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиДослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництваArticle