Keranchuk, Tatiana2015-05-222015-05-222013Keranchuk, T. The ways of the competitiveness increase of the hospitality industry enterprises / T. Keranchuk // The Second North and East European Congress on Food : boor of Abstracts, 26-29 may 2013. - К. : НУХТ, 2013. - С. 171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20636У роботі розглянуті сучасні тенденції розвитку підприємств індустрії гостинності та основні напрямки підвищення рівня конкурентоспроможності вітчизняних підприємств готельного і ресторанного бізнесу. The paper discusses the current trends of hospitality industry and the main directions of improving the competitiveness of domestic enterprises of hotel and restaurant business.uk-UKконкурентоспроможністьіндустрія гостинностіінвестиціїсистеми резервуванняконтроллінгконкурентоспособностьиндустрия гостеприимстваинвестициисompetitivenesshospitality industryinvestmentsreservation systemscontrollingкафедра економіки і праваThe ways of the competitiveness increase of the hospitality industry enterprisesThesis